Rabo Dikke Banden Race

Beste jongens en meisjes,

Op maandag 2 april staat Werkendam in het teken van wielrennen. Er is dan een wielerwedstrijd waarin dames en heren proberen de snelste te zijn in hun categorie.

Jullie kunnen je talenten ook laten zien; voor kinderen tot en met 12 jaar wordt een Dikke Banden race georganiseerd. Deelnemen op iedere fiets is oké, alleen racefietsen zijn niet toegestaan (want die hebben geen dikke banden natuurlijk!).

Na afloop is er voor de winnaars een échte prijs en natuurlijk de huldiging door de rondemiss. Met een helm rijden is verplicht. Als je er zelf niet eentje hebt, kun je hem van ons lenen. Voor de wedstrijd krijg je een rugnummer.

Een Rabo Dikke Banden Race wordt gereden in drie leeftijdscategorieën waarbij het geboortejaar bepalend is:
Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2010-2011
Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 2008-2009
Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 2006-2007

Starttijd:
- Zie onder programma
- De categorieën afzonderlijk na elkaar.

De start is aan de Sigmondstraat. Per categorie kunnen maximaal veertig deelnemers inschrijven. Meld je dus zo snel mogelijk aan, zodat je zeker bent van deelname.

Mochten er meer inschrijvingen binnenkomen dan is het op volgorde van binnenkomst. Je moet je dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd melden bij de inschrijving in de Sigmondstraat. Daar krijg je een helm en rugnummer. Vraag je familie en vrienden mee als supporter!

Deelname alleen mogelijk uit de gemeentes Werkendam, Woudrichem en Aalburg.

Inschrijven: carola_groeneveld@hotmail.com

Heb je nog vragen, dan kun je bellen: 06-41383032